Pages

Sunday, October 19, 2008

gi makan kat Open House....

Dah lame aku xtulis blog...mane xnye, balik keje je tido kepntn...hehehe..soei...

Jumaat (17/10/2008)
hari sabtu ari tu...aku g open house kat sapura d'mines ngan mmbr2 ofis aku ar...blk keje je trs gi...yelah takut jem...tp
mmg jem pun...peergghhh...glr lame aku tersangkut dln kesesakn lalu lints kat MRR2....hampir 1jam setgh ar...lame tuuu.....perut dh ar lpr pas tu dgn jemnye lgi...perggghh...xthn aku dibuatnye..smp kat sapura tu dlm 6.15 or 6.30 ar...pas tu terus parking...pas dpt cari parking...trn bwh (parking kat ats) trs di gerai kambing panggang...pas tu cari port nk mkn...pergghh...layan beb kmbg pgg...smp hingga menjilat kaki...pas tu g gerai lain lak..try kebab melawati...sedap gk...sng ctr semua mknn kat c2 mmg sdp ar...pas 2 le[ak ngn mmbr2 n borak kat luar...kite org pun try ar lepak kat dlm dewan lak..perrggg lgi best..awekz2 cantik2 tu...putih...dpt ar cuci mate sket...huahuahua...pas puas mkn, amek gmbr n cuci mate, kte org pun pulang ar..pas tu aku jupe ar mmbr aku...kos die nk bg kad jmptn kawin kakak die...klu dh jpe mesti ar smbg2 kn...lme dh xjupe..pas tu g amek ank sedare aku n adek aku..pas tu smp umh je mak aku ajk g chow kit lak g bli ikn n syr-syrn utk sok..pas dh beli semua n plg umh bru ar dpt tdo..



























Sabtu (18/10/2008)
hari aku bgn kul 1tgh ari....ari ni 3 tmpt n open house aku nk kene g...mkn byk lah aku ari ni...hehe..nyam nyam nyam....1st rumah aku serang ialah umh xgf aku ar...dh mak die jmpt...kene ar dtg...kang ape lak ckp die...aku pun gi ar ngn mmbr yg lain...mkn nasi aym tu..bkn slalu dpt..time raye je..lgi pun dh lme xmkn nsi aym mak die msk..aku pun tmbh ar dua kali....oh sedapnye....jam menunjuk kat kul 3.30ptg...aku pun blah ar dri situ..coz aku nk g umh mmbr ofis aku lak kat sg besi...tp sblm tu aku nk kene g ofis dlu..amek mmbr yg bt OT...mslh yg sme timbul gk..iaitu trafic jem...tu lah mslh yg dhdpi owh kat KL ni...kat umh mmbr aku tu die msk mskn kelate...mcm nsi kerabu, laksam, laksa n mee kari pun ade...aku mkn laksam je..sedap tu...pas tu kte owg pun blk ar..smp umh aku pun relax ar...pas tu mmbr aku call..jemput aku dtg kat umh lame ku (Flat Sri Langkawi 1) coa ade jamuan hari raye kat situ..aku pun dtg ar...dpt ar jupe mmbr lame kat flat tu..pas mkn aku pun naik ar umh die tgk bola....pas abs tgk bola aku pun pulang ar...
tulah ctr aku utk dua ari ni...

2 comments:

Asyraf Azizan said...

weh pegi xajak aku pun

KHAIRUL ZULHILMI said...

mmg ade niat nk ajak..
tp xkesampaian lak..
lantak ar..
janji aku kenyang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails