Pages

Thursday, September 9, 2010

kad raya ke??dari kawan2 ku di FB

Memandangkan esok dah nak raya, ramai lah yang tagged aku kat gambar2 raya yang mengantikan kad raya pada zaman sekarang ini, lagi2 sekarang dah ada Facebook, so nanti penuhlah inbox email korang dengan ucapan2 selamat hari raya. Aku pun ada buat gak...hehehe... kalau boleh aku nak buat kad raya sendiri dan hantar melalui abang2 posman tapi memandangkan masa mencemburi aku untuk membuat segalanya, dengan itu aku pun tagged ar kawan2 aku kat ofis, mase kolej dulu dan kawan2 ku terdekat masa sekolah menengah dulu. Sebab tu aku ade 3 version kad raya...hehehe...Bila aku buka inbox kat email...amek ko!!!hampir seribu gak ar email aku...only from Facebook.....huahua....So kali ini aku nak pamerkan beberapa kad raya kawan2 ku yang tagged aku kat gambar raya dia orang...

Asyraf

Fazlie

Kak Long Anith

Adzuani

Linda Keriya

Mirdeeliani

Sabrina

Ihsan (Tiger)

Yanis

So setakat ini ajelah gambar2 yang aku kena tagged oleh rakan2 ku di Facebook...terima kasih semua ek...Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir dan Batin ek....

2 comments:

mashi2 said...

chet..saya punya tarak >_< nyway..msing2 sgt creative ^^

Khairul said...

klu xtagged so xde ar...hehhee....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails