Pages

Tuesday, July 20, 2010

Akhirnye dpt gk merasa....


kejadian ini berlaku sebentar tadi, iaitu waktu makan tengah hari, dlm BI lunch. Kalau waktu lunch ni biasa ar aku makan kat medan selera depan ofis aku je dgn rakan2 ofisku tp kali ini makan tempat lain lak. Tapi sebelum itu, aku terserempak dgn mmbr aku lagi satu ini yang selalu join kita orang makan kat depan tapi kali ini dia makan kat atas lak (cafe/kantin).

aku: halluuu Wan, dak2 nie makan kat atas so mcm ne??

Wan: yeke??Tan Sri Ucop dan Dato' Farid dh tunggu kat lobby nie nak makan kat luar,Sape je yg makan kat atas??

Aku: Yeke??best2...yg makan kat ats nie, Bidin, Fendi, Firdaus dan lain2...so mcm ne??

Wan: oooo..xpe ar cpt ar...die owg dh tunggu nie nak menaiki BMW 5Series.

BMW?????ape lagi aku pun ON aje lah....ohohoho...1st time tu naik..sblm nie usha berlegar2 di ats jalan raya.

Aku:ok2 aku dtg skg....

Setelah pulang dari lunch dan merasa menaiki kenderaan mewah iaitu BMW5series. Apa yang aku boleh komen tp ini cuma pendapat dan pandangan aku aje. Kita ni design dlm dia nmpk simple je xde ar complex or compact sgt. Macam biasa2 je pun ada gak, maybe sebab aku bru 1st time merasa. Tapi kalau 1st time tu lah kena rase seronok tapi boleh ar. Lagi best bawak kereta kesayangan ku, Myvi SE...hauhuahuaua....Apa2 pun terima kasih kepada sahabat ku Ucop kerana memberi peluang kepada aku dan rakan2 (wan n farid) untuk merasa naik BMW 5 Series ni walaupun dia xbelanja lunch tadi....hehehhehe.....

2 comments:

Meaz Memorize said...

wow nice. aku mengahrapkan yang aku pun leh naik keta bmw 2.. nice nice. pengalaman susah nak cari

ubey said...

betul2....huhuhuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails