Pages

Sunday, July 25, 2010

Aktiviti Minggu ini

Sejak kebelakangan ini, asal habis waktu kerja hari jumaat ada je aktiviti2 yang spontan tanpa diplan. Tapi best ar sebab hang out dgn mmbr2 ku yang sporting2, huha huha, dan satu kepala ngn aku. Susah sket nk dpt mmbr mcm tu, coz ade mmbr yg sket2 nk touch screen, emo2, asl gurau sket je tarik muke, so klu dh mmbr mcm tu ssh sket ar, so kne ar berhati2 bile berkata2, kene ar berlakon sket coz nk jaga hati tapi alhamdulillah semua kawan2 ku best giler ar terutama lelaki ar tp ade gak kawan ku yg gurlzz tp xbwk ar coz gurl kn cpt sentap...hehehe....jgn marah kwn ku yg gurl ek. Apa-apa pun korang memang kawan ku yang TERBAIKKK!!! ar, suka duka kite bersama..hehehhe....tapi betul ar aku cakap nie....bila single nie rasa amat bebas nak buat ape, nk berkawan ngn sape, nk kuar ngn spe (gurl or guy ke) tanpa dilarang kecuali family aku ar....hahhaha....BEBAS!!!!...Aku nak bercouple pun rasa macam malas pulak, bkn sbb serik bercinta walaupun baru 1st time putus cinta tp tu ar..MALASS!!! Tapi kalau betul nk bercinta/couple, aku nk trs bt jadi teman hidup n semati ku hingga ke hujung hayat...ceeehhhhwaaahhh....

Ok back tu topic, so akiviti ku minggu ni yg xdrncg ialah:

Jumaat - habis keje tibe2 mmbr ofis ku call n ajk g karok, pas tu dah abs karok g main bwlg lak (semua berlaku di Wangsa Walk). Pas main bwlg je trs g makan n pas tu leh lak kawan aku ajk g tgk wayang lak, nsb baik tiket midnight dh abs,....hahhaha

Sabtu - mcm biasa ar klu time cuti nie aku bangun lmbt ar tapi plannye nak OT ar sementara nk tunggu kul 3ptg sebab waktu tu mmbr aku ajak gi photoshoot pre-wedding kwn die kat putrajaya. Pas abs shoot aku bergegas pulang coz sbb nk g I-City ngn mmbr kolej aku lak...Sernk ar giler ar....ade ar penambahan pokok2 berlampu coz sblm nie kureng ar n kali agk meriah ar...

Ahad - bgn lmbt lagi coz penat berjalan dengan aktiviti di hari sabtu, bgn kul 11pg trs login FB n post ar ajk mmbr2 aku yg knl g tgk wayang. Dh byk movie ar aku miss so ari nie ingat nk tgk 2 atau 3 movie utk hari ini, tapi aku target 4 movie tu pun tgk keadaan ar, so aku mndi2 n siap pas tu trs g amek adik aku blk tuisyen n amek mmbr aku kat umh lama ku, pas tu terus tgk wayang ar. 1st tgk citer Mantra n 2nd The Sorcerec's Apprentice...ingat nk smbg tgk ctr street dance lak tp memandangkn dh mlm so pulang ar....

So minggu nie best ar walaupun byk ar duit aku kuar...hehhehe...tp xpe duit boleh di cari tp kwn suka duka sukar di cari....

2 comments:

Meaz Memorize said...

"duit boleh di cari tp kwn suka duka sukar di cari...."

I like that sentences. haha. selamat bekerja B :)

ubey said...

baik2...
selamat2...hahah
klu ade main bdmntn msj2 ar...
klu free aku dtg...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails