Pages

Friday, July 30, 2010

Dah nak dekat dah waktunya untuk tiba

- Tinggal lagi 11jam sahaja aku kat meninggalkan rumah ku...
- Pakaian belum kemas lagi untuk disumbatkan ke dalam bag dan bag pun belum cari lagi nk pakai yang mana...Tadi pun adik aku dah call untuk memberi pesan dan peringatan daripada mak aku supaya hari jangan balik lewat sebab nak keluar rumah pukul 4pagi sok....
- Duit sudah ku tukar pas solat jumaat tadi...
- My baby (Cameraku) takkan ku lupakan dan sedia untuk beraksi, ini adalah kali kedua aku bawak dia berjalan ke luar negara walaupun negara tu jiran negara kita...tapi dpt gak die nak flight....hehehe..
- Ape lagi ek?????hmmmmm

2 comments:

Meaz Memorize said...

selamat bercuti B :)

ubey said...

thnk zaem....
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails